В Театър "Българска Армия"

ЧЕРЕН ПЕТЪК И В ТЕАТЪР „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”

ТЕАТЪРЪТ ПУСКА БИЛЕТИ НА ЦЕНА ОТ 7 ЛЕВА
Четвъртък, 24 Ноември 2016 12:42 Публикувана в Арт Прочетена 2489 пъти
Не се колебайте и направете своя коледен и новогодишен подарък с  Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”! Очакват Ви на касата на театъра в дните: 25 (петък), 26 (събота) и 27 (неделя) ноември 2016 г.– БИЛЕТИ НА ЦЕНА 7 лева! Не се колебайте и направете своя коледен и новогодишен подарък с Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”! Очакват Ви на касата на театъра в дните: 25 (петък), 26 (събота) и 27 (неделя) ноември 2016 г.– БИЛЕТИ НА ЦЕНА 7 лева! Афиш: Театър „Българска Армия“.

За поредна година Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” дава възможност на своите зрители да се възползват от специалните му коледни подаръци! На 25 ноември (”Черният петък”), 26 ноември („Черната събота”) и 27 ноември (Обикновената неделя) касата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” ще продава билети за всички представления от афиша на Театъра* за НОЕМВРИ, ДЕКЕМВРИ И ЯНУАРИ на ЦЕНА от 7 лева!

 

В Театър „Българска Армия“ може да се гледат следните спектакли:

 

„ОТЕЛО” - спектакъл без излишни „финтифлюшки“, подобно на съвършено шлифован скъпоценен камък, сияещ със строга, но магнетична светлина. Историята на пълководеца Отело, неговата невинна Дездемона и коварния Яго – вечна история за любов, измама, ревност и смърт.

 

„ПИСМО ДО КАСАНДРА“ е история за двама влюбени разделени от война. Съдбовното писмото, което получава Вера от фронта, успява да събуди ясновидската й дарба, разкривайки като изтънчен психоаналитик истината, която нейният любим Жозе би искал да скрие от самия себе си.

 

„СТРЕЛЯЙТЕ ПО АРТИСТА” - комедийна история за двама пътуващи артисти - Щастливцев и Нещастливцев, които се озовават в имението на лелята на Нещасливцев, Гурмижка. Там стават свидетели на нелепи драми свързани с нейното богатство. Комедията носи една загадачност в интригите и живопистност в отношенията, което ни държи нащрек, подобно на онези филми със сюжет от провинциално британско имение.

 

„В ПОЛИТЕ НА ВИТОША” - драма написана преди повече от 100 години от гениалния П. К. Яворов. Елате и станете свидетели на една историческа любовна история, вплетена в политическите интриги и проблеми актуални и до днес.

 

„ЙЕРМА” ще ви разкаже за водопада от чувства и мисли, който прелива във всяка жена, за даденото и недаденото, за търсенето и изгубването, за любовта и безразличието. В главната роля може да видите Радина Кърджилова.

 

Освен това:

 

„Декамерон“, „Колко е важно да бъде сериозен“, „Тайната вечеря на Дякона Левски“, „Ножица – трепач“, „Тартюф“, „Швейк“, „Секс, наркотици, рокендрол“, „Много шум за нищо“, „Завещанието на целомъдрения женкар“, „Да разлаем кучетата“, „Вдигай завесата“, „Откраднати разкази“, „Жената от морето“, „Една нощ с теб“, „Емигранти“, „Последни поръчки“.

 

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА www.tba.art.bg

 

Не се колебайте и направете своя коледен и новогодишен подарък с Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”! Очакват Ви на касата на театъра в дните:

25 /петък/, 26 /събота/ и 27 /неделя/ ноември 2016 г.– БИЛЕТИ НА ЦЕНА 7 лева!

 

*Намалението важи само за спектакли продукция на Театър „БЪЛГАРКА АРМИЯ“

Последно променена в Петък, 25 Ноември 2016 11:38
Влезте, за да коментирате